Mød digteren og TV-værten i kirken

Bella Leth
 Torsdag den 8. maj kl. 19.00 kan man i Bellahøj kirke møde musikeren, digteren og TV-værten Kristian Leth. Han er en ægte multikunstner, der spiller på mange strenge, men altid kredser om spiritualitet og søgen efter sandhed.
Som musiker er Kristian Leth forsanger i bandet ”The William Blakes”, der med flere markante albums hører til et af de mest anerkendte bands herhjemme og bl.a. har modtaget Kronprinsparrets Stjernedryspris, samt opnået af få flere af deres numre kåret som P3’s Uundgåelige. Desuden har Kristian Leth lavet musik til flere af hans far, Jørgen Leths, film, samt til TV-serierne Rita og Dicte.
På det litterære felt har Kristian Leth udgivet tre digtsamlinger, senest her i foråret ”Før og efter videnskab”. Som titlen antyder handler digtene om de sandheder, mennesker har levet med før videnskaben tog over, men også de sandheder, der står tilbage, når vi ikke kan komme længere ad videnskabelig vej.
Det er også denne søgen efter sandhed, der har kendetegnet Kristian Leths karriere som radio- og TV-vært. Med titler som ”Kristian Leths magiske cirkel” i radioen og ”Den 2. dimension” på DR går han på jagt efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Hvilken kraft ligger der i religionernes ritualer, og hvad kan de fortælle os mennesker om verden omkring os?
Der kan forventes et særdeles spændende møde med en usædvanlig person, der efter sit oplæg vil gå ind i en åben samtale om alt mellem himmel og jord.