Mr. Sipp giver koncert i Pilegården søndag den 20. marts

Han begyndte at spille guitar som 6-årig og er i dag det sidste nye skud på stammen af amerikanske top-bluesguitarister. Den 39-årige sanger, guitarist, komponist, producer og entertainer Mr. Sipp har nu sin skandinaviske debut. Hør ham i Kulturhuset Pilegården søndag den 20 marts kl. 19.30.

0126_malo_ns_blues

Kært barn har mange navne. International Blues Challenge Award-vinderen, Castro Coleman, er bedre kendt som Mr. Sipp og “The Mississippi Blues Child” kommer fra bluesbyen Mississippi. For tiden fejer han som en tornado hen over festivaler og koncertsale verden over med sit sammenspillede band. Bland lidt B. B. King med et stænk Albert Collins, tilsæt lidt Buddy Guy og en smule James Brown og bum: Mr. Sipp råt for usødet. Et sandt orgie af blues, soul, funk og rock ‘n’ roll!

Seneste album fra Mr. Sipp fik titlen “The Mississippi Blues Child” og 2015 har været et forrygende år for ham med inkasserede priser både som årets mandlige artist, årets artist og årets nationale artist. Musikken er hans liv, men han har også slået sine folder som skuespiller i bl.a. filmen om James Brown ”Get On Up”.

Shirley Warring fra Vicksburg Blues Society siger blandt andet om Mr. Sipp: “… Han er en gammel bluessjæl i en ung mands krop, en usædvanlig talentfuld musiker og entertainer, der bringer musikken på nye højder.”

Billetter til koncerten i Pilegården koster 110 kr. og købes på www.pilegaarden.kk.dk.

Koncerten er arrangeret af den nye lokale musikforening Copenhagen Blues & Roots i samarbejde med Kulturhuset Pilegården. Dørene åbner kl. 19.00.