Musiker og billedkunstner udstiller hele november måned i Pilegården

ola_og_jacob

Musiker og billedkunstner Anders Ulstrup udstiller hele november måned i Kulturhuset Pilegården. Onsdag den 16. november kl. 19 giver er han også en jazzkoncert med sit band ESW.

“Jeg ønsker at indfange musikkens natur, stemning og miljø i mine billeder snarere end at opsøge total portrætlighed.” Sådan forklarer Anders Ulstrup om sine portrætter. Noget af det, som karakteriserer Anders’ portrætter af jazzmusikere er netop hans evne til at male musikken med ind i portrætterne af jazzmusikere, så malerierne emmer af den samme musikalitet, som man forbinder musikerne med.

 

Anders Ulstrup er selv jazzmusiker og hvad er mere oplagt, når man udstiller i et kulturhus med en levende musikscene, end at give en koncert i stedet for at holde en klassisk fernisering? Anders leverer selv den perfekte lydside til sin udstilling, når han giver koncert med ESW sit jazzband lørdag 16. nov. kl. 19 i caféen. Der er fri entré for publikum til koncerten.

 

Udstillingen byder i øvrigt også på en række malerier i en anden boldgade. Anders’ rejseoplevelser på Færøerne, i Norge, Grønland og de franske og schweiziske alper har nemlig også givet ham lyst og inspiration til at tage landskabsmaleriet op. Anders har tidligere udstillet vidt og bredt, herunder på flere censurerede udstillinger.

 

Alle de udstillede malerier er til salg. Se udstillingen i hele november måned i caféens åbningstid man.-tors. kl. 10-18, fre. kl. 10-15.