Nederlag trods flot 2. halvleg af Freja mod stærkt Hvidovre-hold

277027_359008750825568_215765021_q

Freja fik sin sag for mod et Hvidovre-hold i stærkeste opstilling på udebane i Dansborg-hallen. Og lad det være sagt med det samme, hjemmeholdet vandt 23-20, men efter en forrygende 2. halvleg af Freja-pigerne, der vandt de sidste 30 minutter med fire mål !

Det var med den tilbagevendte træner Kevin Welms på sidelinjen, at det hårdtprøvede lokale 2. divisionshold skulle prøve at rejse sig efter at have fået bøllebank hele efteråret. Kun en enkelt sejr blev det til i turneringens første halvdel. Så netop kampen mod Hvidovre var en interessant styrkeprøve.

Hjemmeholdet var da også klart bedst i første halvleg, som de vandt 14-7. Men i de sidste 30 minutter fandt Freja spillerne nogle af de gamle takter frem, og støt og roligt overtog de spillet.

Gamle gode takter

– Første halvleg afspejlede på en måde det forfærdelige efterår, pigerne har været igennem, siger Kevin Welms til 2700-netavisen, – men efter pausen fik vi lukket godt ned og løbet nogle gode kontraer. Forsvaret fungerede godt, og især midterblokken stod stærkt. Jeg kunne ind i mellem se de samme takter i holdet, som da jeg trænede dem sidst. Derfor vil jeg efter søndagens kamp give en kollektiv ros til pigerne, for de gav virkelig alt, hvad de havde i sig. Og at vinde en halvleg med fire mål mod Hvidovre, som er et godt hold, vil jeg betragte uhyre positivt. De blev trods alt nr. 2 i rækken i sidste sæson.

Vi tager en kamp ad gangen, men jeg er fuld af fortrøstning, slutter Welms.