Nedtællingen er begyndt til Smørhullets "kanonfest for oldies" ..

2013-06-01 Gl medlemsfest (126)

Fra sidste års superfest i Smørhullet

Så nærmer tiden sig, hvor Smørhullet atter kan indbyde til stor kanon fest for gamle medlemmer af ung­domsklubben.

Og hvad er det man siger – enhver alder har sin egen charme. Det gælder også for medlemmerne i Smørhullet – bydelens lokale fritids- og ungdomsklub. Men når man passerer de 18 år, er det uigenkaldeligt slut med at være “ung” og ungdom­sklubmedlem. Sådan da. For i Smørhul­let samler man én gang om året tidligere medlemmer, som på et eller andet tid­spunkt har været i klubben.

Smørhullet havde sin storhedstid med bunke­vis af unge i 70’erne og 80’erne. Dengang var der fuldt hus et par gange om ugen, når den lokale diskjockey tunede op for grammofonerne og lod popmusik­kens sprøde toner fylde lokalet, hvor op mod 300 unge trådte deres teenagesko til tidens rytmer, mens hormonerne fløj gen­nem luften !

Det var tider dengang. Men heldigvis er der ikke meget, der er forandret på den front. De unge er lidt færre i dag – men teen­ageårene er stadig en periode, hvor de udvikler sig.

Igen i år bliver der mulighed for at mødes med gamle venner, når klubben åbner dørene lørdag den 7. juni til klubfest for gamle medlemmer.

Temaet er i år 70-80’ernes Village People,

Betingelsen for at kunne deltage er, at man har været medlem af klubben – og man må gerne tage sin bedre halvdel med.

2013-06-01 Gl medlemsfest (69)

Der er rig mulighed til at genopfriske gamle minder under middagen.

Selv om der har været mange medlemmer gennem årene, så er der i sagens natur et begrænset antal pladser til dette års arrangement.

Her bydes der på en festlig middag efterfulgt af diskorytmer fra dengang, hvor alle var yngre, og danseskoene sad spændt fast på fødderne.

– Ideen med en fest for gamle medlemmer har efterhånden været kørt nogle år – og det er altid sjovt at møde gamle medlem­mer, hvor man kan svømme hen i sjove minder og oplevelser, siger forstander Jesper Puch Hansen til 2700-netavisen. Han har selv arbejdet i Smørhullet i en menneskealder.

Der er dog en vigtig detalje, som er værd at huske, hvis man gerne vil møde de gamle venner: Man skal have sikret sig en billet. 

Billetterne koster kr. 150,- og kan købes alle hverdage i ca­féen i Smørhullets åbningstid. Der er in­gen salg af billetter på selve dagen.