Nørre G har indviet nybygget foyer og lærerværelse

Efter næsten et års venten i byggerod og trange kår kunne elever og lærere endelig tage deres nye faciliteter i brug. 

NørreG_Indvielse_Rektor

Ny foyer

Fredag den 21. marts blev den nye, store foyer på Nørre G indviet i en forlænget spisepause. Der var servering af pølser og sodavand til alle, og både rektor, Jens Boe Nielsen, og projektets arkitekt, Mads Jakobsen, holdt tale fra den nye talerstol, designet af kunstner Elisabeth Toubro, og præsenterede de nye muligheder i lokalet.

NørreG_Indvielse_Musik

Til sidst var der underholdning med et nummer fra årets teaterforestilling, Københavnerbilleder.

Lærerværelset

Ugen før, fredag den 14. marts, var lærerne blevet præsenteret for deres nye lærerværelse, hvor der er bedre faciliteter og plads til alle. Det er bygget oven på den nye foyer og er stort og lyst med ovenlysvinduer og vinduer fra gulv til loft.

NørreG_Indvielse_Lærerværelse (1)

Ud over selve lærerværelset er der en terrasse, som snart kan komme i brug, nu foråret er godt på vej.

Udendørsarealerne

Hermed er der (næsten) sat punktum for de seneste års omfattende byggeprojekt, der har gjort Nørre Gymnasium større og mere tidsvarende. Det, der nu mangler, er udendørsarealerne – et langt landskabsbånd som starter ved P-pladsen, går gennem bygningen og videre ud mod skolens fodboldbane. Hensigten er at skabe visuelle forbindelser mellem det indre foyerrum og gårdanlægget for at søge at skabe en sammenhæng. Hovedparten af dette arbejde bliver udført i sommerferien for at byggelarm ikke skal genere ved eksamenerne. Efter sommerferien kan både nuværende og kommende elever, lærere og andre ansatte glæde sig til at møde en ny skole med bl.a. ny kunst, grønne områder, bænke og basketbane.