Ny indisk restaurant åbnet på Islevhusvej

I begyndelsen af april åbnede en ny spændende indisk restaurant med kulinariske oplevelser på Islevhusvej 37 i Husum.
 
                           “Highway-Dhaba” hedder den, og der er tale om både restaurant og pizzeria. 
 
indisk1
 
Det er den 41-årige Prabjit Singh fra Gladsaxe tv. på billedet, der sammen med vennen Manraj Singh, th. har forfulgt sin livslange drøm om at åbne sit eget spisested med indiske specialiteter. Og det er så sket nu, hvor der tidligere lå en internetcafé på hjørnet af Islevhusvej og Stenlillevej. Her er tale om en lille hyggelig restaurant, hvor man kan sidde og nyde et måltid mad på ægte indisk. Prabjit Singh står selv som garant for kvaliteten. – Vi går virkelig ind for, at danskerne skal lære de indiske specialiteter at kende på den bedste måde, siger han og nfortæller en lille anekdote fra åbningsdagen:
“En ældre herre med indisk baggrund fra Mørkhøj bestilte en ret til sin kone (der som rutineret kok ellers kun ville spise sin egen hjemmelavede mad) og vendte hurtigt tilbage med en opadvendt tommelfinger. Indenfor indisk kultur er dét i sig selv et ret flot kvalitetstempel”, siger han med et stort smil. 
 
I løbet af foråret og henover sommeren vil der blive åbnet til den bagvedliggende lille hyggelige gårdhave, hvorfra man ugeneret vil kunne nyde sin mad under åben himmel. Her vil man samtidig også kunne indånde duften fra restaurantens egen lille køkkenhave, der blandt andet skal være med til at bidrage til ingredienserne i de gode retter. 
 
indisk2
 
Indtil da er der mulighed for – hvad enten man ønsker at spise en frisklavet pizza eller en lækker indisk ret – at spise indenfor i de små intime omgivelser eller at få maden leveret til døren. 
 
Restauranten er åben fra kl. 16:00 hver dag og ved bestilling og afhentning på adressen, vil der i hele april måned være 10% rabat på den samlede regning, hvis man husker at nævne, at man har læst om “Highway-Dhaba” i 2700-netavisen. 
 
tekst og foto: Jimmy Antony