Omsider fik Kræmmer-Leif sin fortjente kulturpris

IMG_0835Et dejligt syn – Brønshøj Torv med en masse glade mennesker 

Udover at 2700Kultur blev en kæmpe succes på Brønshøj Torv og i Rytterskolens have, så blev arrangementet kronet med en hæder til en person, som gennem utallige år har været en bulldozer for en stor del at det lokale kulturliv. En mand som for længst burde have haft en kulturpris. Men bedre sent end aldrig, og lørdag eftermiddag kunne Leif Petersen – Kræmmer-Leif – lade sig hylde for sit store og utrættelige arbejde. Det var en så glædelig ting for mange, der har fulgt ham, at kulturdagen fik en ekstra positiv gevinst. At man så havde glemt såvel blomster som hædersbevis til prismodtageren kan tilgives, når man tænker på alle de tråde, som trods alt skal samle et så stort arrangement.

IMG_0848

Blandt de mange gratulanter til Kræmmer-Leif var formanden for det tidligere lokalråd, Vera Rasmussen.

IMG_0829

Ellers blev der budt på lidt af hvert – der var mange boder med hver deres tilbud, og på selve torvet blev afholdt et kæmpe loppemarked, hvor man kunne købe alt  lige fra sko, legetøj, glas og porcelæn til forskellige beklædningsgenstande med mere.

IMG_0836

Musikalsk blev der også budt på fin underholdning. Og som man ser på billedet, krævede det instrumenter af enhver art.

IMG_0849

Rocket Cheerleaders var også repræsenteret med en yngre flok dygtige piger

2700-netavisen vil antage, at der vel har været omkring 1500 mennesker til 2700Kultur, hvilket må siges at være et yderst tilfredsstillende facit. Heldigvis hjalp vejret også til – idet der skiftevis var overskyet og masser af solskin.

Alt i alt et dejligt og vellykket arrangement, vi ser frem til igen til næste år …