Opfordring fra Husum- og Husumvold Kirker: Stem dørklokker med os

sogneindsamling (1)
På søndag den 13. marts samler vi ind til fordel for Folkekirkens Nødhjælp, og jo flere vi er, jo flere døre kan vi banke på. Derfor er der også brug for dig.

Bor du i Husum og vil du hjælpe os? Så er opskriften enkel:

I Husum Sogn begynder indsamlingen efter højmessen i Husum Kirke, dvs. kl. 11.30, og man kan melde sig som indsamler hos indsamlingsleder Søren Wolle Nissen på tlf. 26936741 eller email: wolle@fdf.dk 

I Husumvold Sogn begynder indsamlingen efter højmessen i Husumvold Kirke, dvs. kl. 11.00, og man kan melde sig som indsamler hos indsamlingsleder Birgit Jensen på tlf. 24279946/38289246 eller email: bisejensen@gmail.com

Man kan også melde sig som indsamler online på blivindsamler.dk eller bare møde op på dagen.

Begge kirker giver en bid mad til de frivillige, og i Husumvold Kirke sluttes dagen af med en koncert med Dansk Vandrerlaugs Sangkreds kl. 14. Koncerten er gratis og åben for alle, og publikum opfordres til at give et bidrag til sogneindsamlingen.

Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling går i år til kvinder på flugt, kvinder i fattigdom og kvinder i katastrofeområder. Det store fokus på kvinder skyldes dels, at de generelt er de mest sårbare i en undtagelsestilstand og dels at man gerne vil have hjælpen frem til børnene.

På gensyn på søndag
Husum og Husumvold kirker