Oplev Christian Juncker på hjemmebane

Fredag den 24. februar kl. 20 giver Christian Juncker koncert sit eget nabolag, når han går på scenen med sin guitar i Kulturhuset Pilegården. Hør sangeren, der bliver rost for at have udgivet en af de bedste danske plader i 2016.

       Christian Juncker

Juncker – som også er glad for fodbold og ivrig Brønshøj tilhænger – har netop taget hul på sin turné rundt i Danmark, hvor han i løbet af hele foråret 2017 udfolder sig på helt tæt hold ved en række eksklusive, akustiske koncerter. Albummet ”Bivirkninger” som udkom i september 2016 blev blandt andet mødt med 5 hjerter fra Politiken og ordene “Junckers sjette album er på mange måder det bedste hidtil”. På P4 blev det ugens album, og senest røg det flot ind i på Politikens liste over årets bedste danske udgivelser.

“Bivirkninger” er den ærlige sanger, sangskriver og guitarists sjette album. På albummet har han parret sine ætsende tekster med udgangspunkt i nutidens højspændte, negative energier med gennemkomponerede melodier. Han sætter ord på nogle af de ting, man normalt ikke lufter offentligt. Og han gør det med tekster, hvor hvert ord og dets betydning står knivskarpt.

En hel del husker sikkert Juncker for debuten tilbage i 2004 med albummet ”Snork City”, hvorfra nummeret ”Mogens og Karen” blev gennembrudshittet. Siden har Juncker konstant fornyet sig og eksperimenteret løs. I dag er den elektroniske tilgang nedtonet en smule til fordel for et mere rocket udtryk. Til koncerten i Pilegården kan man opleve både det gamle materiale og det helt nye album, når Juncker skærer showet ind til benet: én guitar og én vokal, der rammer nervebanerne.

Billetter koster 90 kr. og købes i forsalg på www.pilegaarden.kk.dk