Overborgmesterens nytårshilsen til 2700-netavisens læsere ..

                                                     

                                                   Godt nytår til alle i Brønshøj-Husum

 

                                FJ5

                                                               Af overborgmester Frank Jensen

En af de mange gode oplevelser, jeg havde i 2014, var besøget hos 94-årige Werner Jensen i Husum. Københavns Kommune tilbyder nu Werner og andre pensionister hjælp til hovedrengøring. Det var tydeligt at mærke, at Werner var glad for, at han nu også får gjort skuffer og skabe rent. For mig var det dejligt at opleve, hvordan de beslutninger, vi tager på Rådhuset, gør gavn ude i hjemmene.

Jeg er også utroligt glad for, at vi nu skal i gang med at totalrenovere blandt andet Brønshøj Skole og Bellahøj Skole. Hensigten er, at alle skoler i hele Københavns Kommune skal renoveres og moderniseres, og det er vi godt i gang med.

 Vi bliver 1000 københavnere mere hver måned. Derfor udvider vi vores skoler og bygger nye boliger for 235 mio. kr. Boligerne skal være til at betale med almindelige indtægter. Vi vil nemlig ikke have en by, som kun er for de velhavende. København skal være for alle.

Når vi bliver flere i byen, skal vi også sørge for, at vores trafik kan afvikles på en fornuftig måde. I København satser vi først og fremmest på cyklister og den kollektive trafik. Men vi ved også godt, at mange har brug for at have en bil. Sidst, men ikke mindst, gør klimaforandringer det nødvendigt, at vi sikrer os mod skybrud. Og det er vi allerede langt med i København.

Jeg vil ønske alle i Brønshøj-Husum et rigtig godt og fremgangsrigt 2015.