På fredag er det tid til Brønshøj-Husum Walks

Mosen-1024x685

Fra en tidligere vandretur – man får sandelig også set sig om ..

Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholder igen i år den traditionsrige gå-quiz for bydelens seniorer 60+ og andre interesserede. Det går løs fredag den 27. maj klokken 10.00-14.00, og der er garanti for motion til både ben, hjerne, sangstemmen og lattermusklerne.

– Vi er meget glade for, at vi igen i år kan invitere byens seniorer med ud i den grønne mose. Brønshøj-Husum Walks er en fantastisk mulighed for at møde nye og gamle venner, samt få frisk luft og motion, og stemningen plejer at være høj, fortæller Ernst Emil Sørensen, formand for Brønshøj-Husum Lokaludvalgs Social – og Sundhedsudvalg.

Fordi forandring fryder, er mødestedet et andet end tidligere år – nemlig hjørnet mellem Ruten og Åkandevej – overfor Lille Torv i Tingbjerg. Brønshøj Folkedanser Forening varmer op, før deltagerne bliver sendt af sted i mindre hold for at svare på sjove spørgsmål og løse opgaver ved posterne, som er placeret i Utterslev Mose. Dagen slutter i Kulturhuset Pilegården ved Brønshøj Torv, hvor der vil være kaffe og sandwich samt uddeling af præmier. Transporten op til Pilegården er med bus 2a – for de friske, der ikke kan få nok motion, er det også muligt at gå.

– Det plejer at være en skøn dag, og vi håber meget, at der også i år vil være stor opbakning om arrangementet, fortsætter Ernst Emil Sørensen – og man skal ikke være bekymret for, at man ikke kan følge med, eller at der ikke er udfordringer nok – vi tilpasser niveauet, så der er noget for alle.

Samarbejdspartnere

Brønshøj-Husum Walks er igen i år blevet til i et samarbejde Walk & Talk Vanløse, Tingbjerg Pensionistklub, Husum Vænge Centret og Kulturhuset Pilegården. Billetter kan købes i forsalg hos arrangørerne til 20 kr.

 

Fakta

Dato: Fredag den 27. maj 2016

Tid: Kl. 10-14

Mødested: Krydset mellem Ruten og Åkandevej, overfor Lille Torv i Tingbjerg

Transport: bus 2a går fra løbets startsted til Pilegaarden

Pris: 20 kr. i forsalg og 30 kr. på dagen

Målgruppe: seniorer 60 + i Brønshøj, Husum og Tingbjerg

Rutens længde: Ca. 3 km.