På rævejagt med Peddersen & Findus i Pilegården

Peddersen_findus_pressebillede_mindreNår der er ”De små spiser” i Kulturhuset Pilegården på torsdag den 21. april er aftenens børnevenlige måltid tilsat nærende musikalsk teater.

Det er guitarist og komponist, Niclas Knudsen og skuespiller Morten Nørby, der står bag aftenens forestilling. Væbnet med guitarer og billigt legetøj, kaster de to kammerater sig ind i Peddersen og Findus’ kamp: At få ræven til at holde sig fra deres skræmte høns. Uden våben.

Sammen og med hjælp fra publikum, udtænker, udvikler og udfører de, en festforestilling af en snedig plan, som indbefatter en kunstig høne, masser af fyrværkeri og tilpas med spøgeri. Peddersen og Findus hjælpes ad og ændrer Verden! En sjov, spændende og dejlig musikalsk forestilling, der handler om, at det er vigtigt at have hinanden. At synge, spille og lege sammen. Livsnødvendigt simpelthen.

Maden står klar kl. 17.30 og kl. 18 begynder underholdningen. Forestillingen er mest for de 4-9 årige, men alle er velkomne. Børn under 2 år spiser gratis med. Billetter til 65 kr. inklusiv mad købes på www.pilegaarden.kk.dk.

_______________________________