På torsdag starter julen for alvor i Pilegården

Nu bliver der taget hul på den søde juletid i Kulturhuset Pilegården. Et julemarked med håndlavede sager og en traditionel juletræsfest løber af stablen i denne uge og der er meget mere i vente.

Håndlavede sager til gode priser

Den lokale forening Tekstilklubben slår dørene op til deres årlige julemarked torsdag den 27. og fredag den 28. november i tidsrummet kl. 11.-17. Er man på udkig efter en lille djævlehue, et strikket sjal, lidt ekstra julepynt, eller noget helt tredje håndlavet, så er der god grund til at kigge forbi.

Handmade red hearts

Begge dage kan man se, hvad Tekstilklubbens flittige medlemmer har arbejdet på i løbet af hele 2014, og der er gode chancer for at finde en ekstra lille adventsgave, kalendergave eller julegave.

I Café Glad kan man begge dage købe sig et glas gløgg med æbleskiver efter at have lagt vejen forbi julemarkedet.

Traditionel juletræsfest

Søndag den 30. november kl. 13-15 inviterer Kulturhuset Pilegården hele familien til traditionel juletræsfest med dans om juletræet, gamle julelege og sjov juleunderholdning. De artige børn kan glæde sig til, at der bliver uddelt lækre godteposer, mens de artige forældre og bedsteforældre kan se frem til, at der bliver serveret glögg og æbleskiver til dem. Fra scenen er der musikalsk underholdning, og måske den rare julemand også lægger vejen forbi med lidt underholdning i ærmet. Billetter til juletræsfesten koster 40 kr. per deltager og kan købes via www.pilegaarden.kk.dk.

                                                   julepynt_grafik_colourbox

Mere i vente

Årets juleunderholdning fortsætter for fuldt blus. Den kommende tid byder på alt lige fra en vellydende julefrokost, hvor verdens mindste Big Band Hvem-er-Duo? fejrer julen med 60’er-musik og andre hits sammen den lokale musikforening Music House Brønshøj. Derudover kan man pynte til jul i Rytterskolen sammen med skolens havelaug og se både Rytterskolen og Brønshøj Vandtårn blive oplyst af smukt julelys på initiativ af Brønshøj Husum Lokaludvalg. Man kan også begive sig ud på årets Julemærkemarch første søndag i december og sikre sig selv lidt motion samtidig med, at man støtter de danske julemærkehjem. Var man blandt de hurtige, der nåede at få en billet, så kan man også glæde sig til særudgaven af december måneds De små spiser-arrangement med børnevenlig mad, som denne gang bliver tilsat underholdning i form af juleforestillingen Nissedrys.

Se mere om julens mange aktiviteter i Kulturhuset Pilegården og i Rytterskolen på www.pilegaarden.kk.dk.