Påskeaktiviteter for hele familien i Grøndal MultiCenter

familiedage_gmc

Danmarks største idrætscenter slår igen dørene op til en kæmpe påskeevent. Hele familien inviteres til et mekka af sjov og aktiv udfoldelse.

Familiedagene i GMC finder sted i påsken fra den 24. marts (skærtorsdag) til og med mandag den 28. marts (2. påskedag). Alle dage fra kl. 9.00-18.00.

Der vil være forskellige workshops med fri entré, hvor familien kan kaste sig ud i f.eks. tigertræning, boldeksperimentarium, åben klatrevæg og kreativ dansefabrik. 

Man kan også benytte sig af påsketilbuddet på en række udvalgte aktiviteter til halv pris. Tilbuddet inkluderer badminton, legeland, 2v2 fodbold, bowling, minigolf og bordtennis. Der er noget for enhver alder og smag.

Badminton_Grøndal MultiCenter_Heidi Frantzen

Læs mere om familiedagene på centrets hjemmeside www.GMC.dk. Her kan man også finde programmet for de forskellige workshops.

I dagene op til arrangementet er centret base for FerieCamp i Bispebjerg den 19. – 23. marts, hvor der vil være masser af gratis aktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år. Mere info herom kan findes på www.feriecamp.dk.

Tigertræning_Grøndal MultiCenter_Olga Trolle

 

Arrangementet er støttet af Bispebjerg Lokaludvalg.