Paul Lamb & The King Snakes giver koncert i Pilegården

Paul Lamb - 1280 X 720 px_1Blueskendere og i særdeleshed mundharpe-aficionados kan se frem til en koncert med et engelsk band, der i den grad har brudt det amerikanske bluesmonopol.

Paul Lamb & The King Snakes har vundet alt, hvad der er værd at vinde af priser indenfor bluesverdenen, og har efterhånden optrådt på mere end 300 større festivaler verden over. Overalt vælter de spillestederne med deres helt unikke univers af soul, akustisk country-blues, dansevenlig swingende vestkyst boogie og den tungere Chicago-tradition. Hør dem i Kulturhuset Pilegården onsdag den 4. november kl. 20.

Paul Lamb kan få den lille mundharpe til at lyde som en længselsfuld togfløjte tudende i midnatsmørket, men der kan også gå fest og tidlig rock’n’roll i den. Med den Ray Charles-inspirerede forsanger Chad Strentz er der er dømt “good times” og fis og ballade på scenen, når det britiske bluesband med et gevaldigt glimt i øjet serverer en medrivende festblues.

Foruden Paul Lamb på mundharpe og vokal, Chad Strentz på vokal og guitar tæller bandet sønnen Ryan Lamb på guitar og vokal, Rod Demick på bas og vokal samt Dino Coccia på trommer.

Da albummet Hole In The Wall udkom sidste år kårede det engelske magasin Blues Matters det til årets album, og selveste Mark Knofler fra Dire Straits har udtalt at, når det handler om at spille mundharmonika indenfor bluesmusikken, så er Paul Lamb ”as good as it gets”. Paul Lamb er desuden udnævnt som medlem af den eksklusive klub British Blues Awards Hall Of Fame, hvor han er i selskab med folk som Eric Clapton, Peter Green og John Mayall.