Pilegårdens store indendørs loppemarked søndag i næste uge

En masse lokale folk har ryddet op på lofter og i kældere og sælger ud af deres sager på Pilegårdens store indendørs efterårsloppemarked i den kommende weekend.

loppemarked_pilegården_2014

Det er ikke så få ting og sager fra bydelens mange kældre og loftsrum, der søger nye ejermænd, når loppemarkedet løber af stablen søndag den 6. november kl. 10-14. Tæt på 50 booker sig traditionen tro en stadeplads til loppemarkedet, så kulturhuset bliver pakket fra kælder til kvist. Af de mange stadepladser er cirka en tredjedel af stadepladserne til dem, som sælger ud af legetøjet og børnetøjet, mens resten er øremærket salg af effekter til det voksne publikum. Skulle vejret blive dårligt, så er der ingen alarm: Alt foregår indendørs.

Skulle man have lyst til at springe på en stadeplads selv, så er der i skrivende stund stadig muligt. De koster henholdsvis 180 kr. for en voksenstadeplads og 100 kr. for en børnestadeplads. Der er fri entré for publikum. Husk også at der er Julebazar med håndlavede sager i weekenden den 19. & 20. november kl. 11-16.