Ramasjang-stjerne på besøg

Kallemathiesen_i_bil-1024x576Mange børn kender ham fra Ramasjang eller Kalles World Tour. På søndag kl. 15 kan man opleve Kalle Mathiesens one man show i Kulturhuset Pilegården.

Kulturhuset Pilegårdens venner fra BørneJazzKlubben lægger vejen forbi, og det er bestemt ikke Hr. hvem-som-helst, som BørneJazzKlubben har inviteret til at står for dagens underholdning. Faktisk har de fleste næppe oplevet noget lignende. Ja, med mindre man selvfølgelig har set Kalle Mathiesen i Ramasjang, Kalles World Tour eller til et show med komikeren Lars Hjortshøj. Kalle er uddannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium i Kbh., og har herefter skabt sig en fantastisk karriere, der bæres af hans store musikalitet, humor og ikke mindst mod til at kaste sig ud på dybt vand.

Koncerten er et one man show til de mindste, hvor Kalle folder sig ud på trommesæt, diverse instrumenter og ting og sager som man normalt ikke ser i et orkester. Billetter til 60 kr. købes i døren eller i forsalg via Pilegårdens hjemmeside. Medlemmer af BørneJazzKlubben kommer ind til halv pris.

Arrangementet foregår i Pilegårdens café, Brønshøjvej 17.