De fodboldgale RealMæglere Olesen & Christensen yder stor støtte til lokale fodboldklubber

IMG_1895

RealMæglernes lokale holdopstilling ses her på hjørnet af Frederikssundsvej og Elmelundevej – og naturligvis i Brønshøjs farver ..

Man kan faktisk med god grund kalde dem “Lokalsportens ejendomsmæglere”, for det er ganske imponerende, hvor mange penge Martin A. Olesen og Kasper Christensen egentlig lægger i slunkne klubkasser. 

Der gik ikke længe efter, at RealMæglerne havde åbnet på Frederikssundsvej 179 B for et par år siden, før man satte sig for at støtte Brønshøj Boldklub. Det skete ved et medlemskab i Hvepsenes Erhvervsklub, og her er Martin A. Olesen for øvrigt netop blevet medlem af bestyrelsen.

På Ålekistevej 84 i Vanløse har RealMæglerne ligget i mere end tolv år, og her gik man ret hurtigt ind og støttede Vanløse IF, hvilket fortsat er tilfældet. Klubbens førstehold løber i dag rundt med RealMæglernes logo på trøjerne.

                                                                          IMG_1923

– Vi har begge spillet fodbold i de unge år – om end ikke på noget højt niveau, siger de to ejendomsmæglere til 2700-netavisen. – Men kærligheden til den runde kugle er intakt, og vi tager gerne et par gange om året ud i Europa for at opleve de helt store fodboldkampe.

                                                  IMG_1899

                                                Vi er vilde med fodbold, siger Kasper t.v. og Martin

– Jeg er svoren Arsenal-fan, indskyder Martin med et stort smil. – “The Gunners” har altid haft en stor plads i mit hjerte. Så diskussionen og håneakten er stor, når Arsenal møder Manchester United ! – Ja naturligvis siger Kasper. – United er mit hold. Så specielt når de to klubber mødes, er der håneret og selvfølgelig plads til en god fodboldsnak. Men det er der for øvrigt generelt, når en fodboldweekend er ovre. 

Det er nemlig ikke kun engelske klubber, der sidder i hjertet på de to mæglere. – Nej da – de lokale klubber har en ligeså stor plads dér, siger de begge. – Derfor gik vi straks ind og støttede Brønshøj, da vi for godt et par år siden åbnede på Frederikssundsvej 179 B. Vi er blandt andet medlem af hvepsenes erhvervsklub og følger BB i tykt og tyndt.

Som før nævnt kom Martin A. Olesen for kort tid siden ind i erhvervsklubbens bestyrelse.

– Og jeg er godt tilfreds med, at Jesper Hansen nu har overtaget trænergerningen i BB, tilføjer Martin. – Jeg har kendt ham helt tilbage fra barns ben. Vi kommer begge fra Kalundborg. Jesper er en fin fyr, og jeg tror godt, han kan magte den store opgave, fastslår ejendomsmægleren.

– Vær visset om at vi alle – især efter en fodboldweekend – lige får drøftet de vigtigste kampe. Ikke mindst de lokale, som vi selvfølgelig følger tæt. Så skal man handle hus eller lejlighed i lokalområdet eller bare have lyst til en god fodboldsnak, kan man altid kigge indenfor, hvad enten det er i Brønshøj eller Vanløse, slutter de to fodboldgale ejendomsmæglere.

IMG_1883