Restaurant Gaardhaven på Islevhusvej har stort set været lukket siden nytår

Gaardhaven-front-e1444286399620

Så flot tog Restaurant Gaardhaven sig ud sidste sommer 

Det startede ellers lovende, men Restaurant Gaardhaven på Islevhusvej 93 har åbenbart allerede smidt håndklædet i ringen efter ikke engang et år. Flere af kroens kunder har henvendt sig til 2700-netavisen og fortalt, at deres bestilling af selskabslokaler i foråret til blandt andet konfirmationer og fødselsdage var blevet annulleret. Gaardhaven har været lukket stort set siden nytår, og der er intet liv i restauranten. Sidste større arrangement var faktisk uddelingen af 2700-Sportsprisen, som foregik i starten af januar.

Kigger man på de seneste år, så har der nærmest været gennemtræk på adressen. Det er åbenbart meget svært at få en restaurant til at køre, selvom der virkelig er lagt meget sjæl og arbejde i det. Der har blandt andet været eksklusivt bøfhus, men det gik ikke rigtigt, da prisniveauet mere egnede sig til Gentofte eller de hotteste steder i indre by.

glislev

Der er sket meget på adressen, siden dette billede blev taget for mange år siden

Senest kom så Gaardhaven til, og det så meget fornuftigt ud, eftersom man lagde priserne, så det mere passede til bydelen. Der kom også pænt gang i selskabslokalerne, men som nævnt før, har man annulleret alt, og ingen ved rigtigt, hvad der skal ske med restauranten fremover.

I takt med nye ejere har kroen også ændret udseende flere gange. På netavisen beklager vi, at en ellers god samarbejdspartner har stoppet. Gaardhaven gik ind i Sportsprisen med fuld musik og nåede at afholde et par flotte arrangementer.

Vi følger naturligvis op på, hvad der skal ske med den gamle Islev Kro !