Endelig fik Husum Boldklub sin fortjente sportspris ...

Onsdag eftermiddag kunne Husum Boldklub føje endnu en triumf til de sidste par års succeser, da de blev en flot vinder af 2700-sportsprisen 2014. Endelig – kunne man fristes til at sige. Allerede da klubben sikrede sig oprykning til Serie 1, burde de have haft en pris.

DSC_4183-001

Husums delegation med spillere, træner og ledere sammen med kultur- og fritidsborgmesteren.

Og efter det fantastiske efterår med 11 sejre på stribe kom der heller ikke nogen belønning. Før nu altså – hvor 2700-netavisen kunne kåre de blå/hvide som vinder af avisens første pris i historien.

Det skete med det største stemmetal nogensinde i bydelene i den tid, man har uddelt idrætspriser. Og det var læserne 100 procent, der stod for afgørelsen.

DSC_4136-001

Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen kom veloplagt til arrangementet og sagde pæne ord. (Foto: Jacob Toftager)

Så det hele blev fejret ved en flot reception på restaurant IL Padrino i Vanløse Biohus, hvor et pænt antal gæster mødte op til uddelingen. Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen mødte veloplagt op og overrakte den flotte pokal til Husums anfører Paulo Hansen. Borgmesteren sagde i sin hyldesttale: 

DSC_4147-001

Husum anfører Paulo Hansen får her pokalen overrakt af Carl Christian Ebbesen. (Foto: Jacob Toftager)

 

Vi er nu kommet til den tid på året, hvor man offentliggør forskellige ranglister – og ikke mindst – kårer dem, der har været bedst i sportens verden – i det forgangne år.

På lørdag skal jeg selv en tur til Herning, og Jyske Bank Boxen, hvor det store årlige Sport 2014 show bliver afholdt.

Men ved I hvad? Det kan godt være vi ikke bliver transmitteret på landsdækkende tv lige nu, men til gengæld, så kommer 2700-sportsprisen først med sin vinder.

Det er en stor glæde, at få lov til, at overrække prisen.

Det er nemlig tre meget velfortjente nominerede, der har været med i opløbet om førstepladsen.

Nummer to og tre er allerede fundet – det har Flemming lige løftet sløret for – derfor kan vi nu gå direkte videre til de, der er nummer et på listen – i denne dejlige del af København.

For da alle de mange stemmer blev talt sammen, var der selvfølgelig en vinder. Derfor skal vi nu have Husum Boldklub her op og modtage pokalen, som et synligt bevis på 2700-netavisens første idrætspris nogensinde.

I Brønshøj og Husum er man meget lokalt engageret, og derfor undrer det mig heller ikke, at der har været så mange inde og deltage i afstemningen om prisen.

Navnet 2700-sportsprisen fortæller jo alt. Den går til dem, der har ydet den største sportspræstation i 2014, her i lokalområdet – og det er læserne alene, der har bestemt.

Det er mig en stor glæde, at kunne overrække denne flotte pokal til Husum Boldklub, og jeg vil bede holdets anfører og spillere om, at komme op og modtage den. Nu håber vi bare, at I kan gøre arbejdet helt færdigt til foråret, og sikre jer en plads i Københavnsserien i næste sæson. Tillykke!

DSC_4129-001

Nicklas Dannevang kan være stolt af at blive nr. 2 efter en forholdsvis kort periode i BB. (Foto: Jacob Toftager)

Forinden var Brønshøjs strålende målmand Nicklas Dannevang blevet hyldet for sin 2. plads i afstemningen. Han modtog et gavekort til Restaurant IL Padrino. Heldigvis var der mødt en lille delegation supportere op, som han kunne sidde sammen med, men ellers så man intet til medlemmer fra Brønshøjs bestyrelse. Lidt synd for Nicklas, som ellers havde været lidt “Palle alene i verden”. En målmand af hans karat burde man nok bakke lidt mere op ved den slags lejligheder.

DSC_4124-001

Her får Fix træner Casper Christensen en opmærksomhed med hjem til sin klub for en flot 3. plads. (Foto: Jacob Toftager)

Boldklubben Fix blev nummer 3 – men med et pænt stemmetal. Her var træneren Casper Christensen mødt op på sin klubs vegne, og han blev blandt andet begavet med et gavebevis til bydelenes populæreste supermarked Eurospar i Tingbjerg på 2 kasser øl ! Købmand Bent Kristensen var ikke sen til, da netavisen henvendte sig, at sponsorere to kasser øl til den lokale klub. Det samme gjorde han til Husum Boldklubs spillere, som også kan hente et par kasser øl i Tingbjerg !! Igen flot gået af Bent købmand, som brænder for den lokale fodbold !

DSC_0645

To gamle Vanløse-drenge hyggede sig – Birger Mauritzen var med som æresgæst, eftersom han er Husums største spiller gennem tiderne. (Foto: Henrik Haslund)

Husum Boldklub har en ekstra gevinst i vente, eftersom netavisen før turneringsstarten i foråret har lovet en splinterny slagsang til det succesrige 1. hold. Spillerne fik lov til at høre musikken til sangen, som vil blive indspillet i ARK-studiet på Stenløsevej, hvor Kristian Dalsgaard har lovet at tage godt imod !

DSC_4113-001

Mange hyggede sig under seancen, som varede en god times tid.

Til restaurant IL Padrino kan man kun sige tak for et super veltilrettelagt arrangement. Alle deltagere var begejstret, så vi kan kun sige på gensyn til næste år.

DSC_4103-001

For 2700-sportsprisen er kommet for at blive !

Kæmpe tillykke til Husum Boldklub og held og lykke på den svære vej mod Københavnsserien. Og til Nicklas Dannevang – pøj, pøj med et langt og besværligt forår, hvor det bare gælder om at overleve. Endelig good luck til Fix i kampen om at vende hurtigt tilbage til Serie 1 …

DSC_4166-001                 DSC_4092-001 (Foto: Jacob Toftager)