Så kom Husum på tavlen - flot og sikker 3-1 sejr over FB i Husumparken

FB2

Der blev gået godt til vaflerne i kampen, som havde pænt besøg i Husumparken

FODBOLD: Endelig fristes man til at sige – Husum er på tavlen i Københavnsserien efter en fortjent og sikker sejr på 3-1 over FB i Husumparken. Gæsterne fra Frederiksberg mødte op med en frisk 4-1 sejr i bagagen over Sundby, mens Husum havde en plet fra sidste weekend at vaske af – 0-5 mod Rønne på Bornholm. I det hele taget var hjemmeholdets statistik efter de tre første kampe i comeback sæsonen i Københavnsserien så dårlig som nul point og en score på 1-11. Netop derfor betød lørdagens kamp en masse, for endnu et nederlag ville måske betyde en total fjernelse af selvtilliden. Så målsætningen var tre point, og allerede fra kampens start lå det i luften, hvad Husum spillerne ville.

Foto: Christian Christensen

Mathias Frydensbjerg bragte de blå/hvide foran på straffespark, og efterfølgende udbyggede først Lasse Syndergaard og så Rasmus Rosenberg føringen til 3-0 ! Dermed var den kamp afgjort, og selvom FB fik pyntet kosmetisk på slutresultatet, betød det intet. Husum fik den vigtige sejr, og mon ikke det nu bliver lidt sjovere for træner Martin Krøger og spillerne. Det skal også lige tilføjes, at tre af de fire modstandere Husum har mødt indtil nu ligger placeret mellem de fem første i rækken !!

FB3

Yousuf der her jubler sammen med Lasse Syndergaard blev “man of the match” i kamp der blev afviklet i en ond atmosfære

Næste kamp spilles også i Husumparken. Det sker på næste lørdag den 10. september kl. 13.00, hvor Sundby Bk kommer på besøg. Amagerkanerne er placeret sidst i tabellen, så mon ikke der venter endnu tre dyrebare point ?!!