Skal Brønshøj Boldklub have 2700-Sportsprisen 2015 ?

Holdfoto-efteraar-2015_fullarticle

Brønshøj Boldklub vandt årets sidste kvartalspris og er derfor nomineret til 2700-Sportsprisen 2015. Det er sket på baggrund af en kvalifikation til forårets oprykningsspil til landets næstbedste række, som hvepsene sikrede sig på sidste spilledag i efteråret. Det har ikke været lutter glimmer fra de sort/gule, men under de betingelser man har haft at arbejde under, må denne præstation betegnes som flot trods alt. Ny træner – spillerafgang og en meget lille økonomi har været baggrunden.

Afstemningen starter i dag, og man kan stemme helt til nytårsaften den 31. december kl. 23.59. Vi skal gøre opmærksom på, at hver enkelt person kun kan afgive én stemme. Det bliver registreret, hvis man forsøger at give flere stemmer, og disse vil blive kasseret. Ønsker man at give Brønshøj Boldklub sin stemme, så skal man blot trykke på “like” …

Vinderen af 2700-Sportsprisen vil blive fejret ved en event i Restaurant Gaardhaven, som er aktivt med i prisen sammen med 2700-netavisen. Det sker i første halvdel af januar, og prisen vil blive overrakt af Københavns kulturborgmester Carl Christian Ebbesen.