Skidt start på et svært forår - pænt spil men 0-1 mod Vejle

Brønshøj skulle i dag forsøge at tage et skridt væk fra bunden med en sejr over gæsterne fra Vejle, som blot lå et enkelt point over hvepsene i tabellen. Men på trods af spilovertag og et par gode muligheder blev det til et ærgerligt og unødvendigt nederlag på 0-1.

I første halvleg stod den på fight og chancer i begge ender. BB fik en stor mulighed for at bringe sig foran efter bare tre minutter, da Mikkel Nøhr fandt en helt fri Oke Akpoveta i dybden, men Vejles målmand Wolanski kom godt ud af sit mål og fik blokeret.

2700-netavisens Christian Haslund til forårspremiere på Tingbjerg Ground mod Vejle

BB-Vejle-14.03.15_fullarticle

BB pressede godt på, men ind ville bolden ikke.

Efter knapt et kvarter var det Vejles tur til at komme alene med målmanden, men her kom Dannevang godt ud, og fik opsnappet bolden. Ikke længe efter brændte det igen på Vejles halvdel, da en nedfaldsbold efter et indkast, endte hos Svenn Crone, som fra kanten af feltet sparkede resolut, men måtte se bolden blive rettet af til hjørne.

Hjemmeholdet tog mere og mere over, og efter en halv times spil var Vejle tæt på at sende bolden i eget net, da et indlæg blev headet over målmanden, men bolden strøg forbi den ene opstander, og fem minutter før tid var et frispark af Nøhr tæt på at gå ind ved bagerste stolpe, men ind ville bolden ikke, og holdene gik til pause med stillingen 0-0.

IMG_1764 - Kopi - Kopi

Heldet var ikke med BB foran Vejles mål. Ind ville bolden ikke

Efter otte minutter af anden halvleg opstod vel nok kampens største chance, da Vejles målmand sparkede bolden direkte i fødderne på Mads Gabel, men i stedet for at afslutte, forsøgte Gabel med en tværaflevering mod Akpoveta. Denne var dog upræcis, og chancen løb ud i sandet.

Godt fem minutter senere kom kampens første mål, da Vejle udnyttede et kæmpe forsvarskiks. Andreas Albers tog et træk ind i banen, og fik sparket bolden i kassen uden chance for Dannevang.

IMG_1761 - Kopi

Vejles spillere jubler sammen med deres tilrejsende tilhængere over kampens eneste mål

Scoringen ramte Brønshøj hårdt, og det tog noget tid, før spillet igen begyndte at flyde for hvepsene, men på trods af pres på Vejle det sidste kvarter, havde de sort/gule svært ved at skabe chancer. Bedste mulighed for en udligning kom fem minutter før tid, da Alekssandar Lazarevic fik drejet bolden mod nærmeste stolpe, men målmanden var på plads.

I overtiden fik Vejles Christian Sivebæk direkte rødt kort, men på trods af overtallet i overtiden fik Brønshøj ikke udlignet, og det blev et ærgerligt nederlag, hvor det kunne være blevet til point, hvis Vejles forsvarsfejl var blevet udnyttet til lidt bedre.

Næste kamp er på næste lørdag den 21. marts kl. 15.00, når Bo Henriksen og AC Horsens kommer på besøg.