Smuk lokal fodboldfankultur så det batter ...

BBfan 1 De er der hver gang og giver en uvurderlig støtte til deres hjerteklub

Det er ikke kun spillerne på banen, der tegner en fodboldkamp. Publikum udenfor har i allerhøjeste grad også sin berettigelse. Overalt på kloden hvor der spilles fodbold, findes der supportere i større eller mindre grad. Glødende entusiaster med hud, hår og hjerte. Men desværre er det ikke alle, der kan nøjes med spændingen, fodboldens glæder, sejrens sødme eller nederlagets skuffelse. Og pludselig kammer de over, så begrebet hooliganisme får overhånd, i stedet for den hyggelige roliganisme.

I 2700-Brønshøj har vi supportere til både BB – Husum og Fix. Sidstnævnte er ikke helt organiseret endnu, men de er der. I BB og Husum trives en super stærk og sympatisk fankultur, som gang på gang viser sin loyalitet og kærlighed til deres favorithold, hvilket ses til kampene, hvor man i sol, regn og blæst troligt møder op for at støtte.

Når vi lige bruger overskriften “Smuk lokal fodboldkultur så det batter”, så er det selvfølgelig møntet på de herlige billeder, Henrik Haslund tog på Hvidovre Stadion fredag aften den 9. maj i øsende regn, hvor der igen var solid opbakning til de sort/gule.

BBfan3

Øl drikkes selvfølgelig kun fordi stemmebåndet skal smøres. Sådan er det bare ..

Men samme aften kom der også en hilsen fra Frederiksberg Stadion, hvor Husum spillede mod VLI. Her kunne ingen heller være i tvivl om, at hovedparten af tilskuerne var blå/hvide. Se blot røgen Husums supportere formåede at gemme sig bag.

Husum support

Husum supportere i røg og damp ..

2700-Brønshøj er en så speciel og vidunderlig del af København, at man må frydes over blandt andet at have en fodboldfan-kultur, vi kan være stolte af – og som en del af den store fodboldverden kunne lære noget af.

Imponerende og dejligt.