Sommerjazz med fri entré i Pilegårdens have

silver big band

Nyd sommeren med en god omgang jazz og et lille ”glazz” i Pilegården hyggelige have. Tirsdag den 7. juni kl. 18.30 er der koncert med Silver Big Band og Finney’s Jazzfriends.

Aftenen starter med et 6–7 mand store Dixieland-jazzband Finney’s Jazzfriends. Orkestret består af Silver Big Bands rytmegruppe og tre blæsere i front. De tre blæsere er Henning Munk Plum (klarinet/sopransax), Gert Jacobsen (trompet) og Finn Frøsig på trombone. Finn er fast mand i Silver Big Band, kapelmester i sit eget Finnyes Jazzmen, der har spillet i masser af klubber og festivaler i Danmark og nabolandene. Finn har været med til at arrangere aftenen koncert, og han bor forresten i Brønshøj, og har gjort det i mere end 40 år.

Efter et set med Finney’s Jazzfriends går hele Silver Big Band på scenen. Orkestret tæller hele 17 mand og en sanger og sammen fylder de haven med elegant swingmusik inspireret af Glenn Miller, Count Basie og Duke Ellington. Silver Big Band blev dannet tilbage i 2004 af dygtige og aktive musikere i alderen 50+. Bandet er en musikforening med faste øvedage hver tirsdag og optrædener på forskellige scener.

Det er foreningen JazzPetanque, der står for sommerens jazzaftener ved petanquebanen med støtte fra Efterårsmarkedet på Bellahøj. De to næste jazzaftener er tirsdag den 19. juli og tirsdag den 23. august med prominente navne som Fessor, Tom McEwan, Hans Knudsen, Christian Bundgaard, Kira Martini mfl. på plakaten. Se mere på www.pilegaarden.kk.dk. Der er fri entré, og man kan grille sin egen mad på grillen, der tændes kl. 18.00. Café Pilen rykker baren ud i haven, og sælger vand, vin, øl, kaffe og kage. I tilfælde af regn rykker koncerten indenfor

Jazz-jam i caféen

Torsdag den 9. juni kl. 13-16 er der mere jazz til øregangen. Pilegårdens café genlyder af jazztoner, når lokale musikere lægger vejen forbi til en underholdende og vellydende jazzjam i Café Pilen. Man kan slå sig ned med en kop kaffe og nyde den sammen med et bredt udvalg af jazzstandarder. Det er sidste jazz-jam inden sommerferien, så gå ikke glip af den. Ønsker man at deltage i jammen, så kan man kontakte Hugo Baron på mail: mr.hugobaron@gmail.com og få tilsendt en spilleliste.