Sønderborgrevyen imponerer igen - og nu forlænges sæsonen ..

Den gamle floskel om at vinen bliver bedre og bedre med årene, kan også bruges omkring revydirektør og skuespiller Leif Maibom. Sammen med et stærkt hold aktører præsterer han endnu engang en sprudlende og humørfyldt Sønderborgrevy 2015. 

         sø4

        Leif Maibom som Birthe Rønn Hornbech og Karsten Jansfort som Anders Fogh giver den i en dans

Med andre fra Brønshøj, overværede 2700-netavisen fredag aften årets revy i Sønderborg. Flere havde taget turen til det sønderjyske – nogen som start på sommerferien og andre som ivrige revyentusiaster – og ingen blev skuffet. Vinterens knald hårde arbejde med at få stablet det revyen på benene, både med hensyn til gode tekster, instruktion, musik og meget mere har vist sig endnu engang at bære frugt.

             sø1

        Skål og tillykke med endnu en revysucces, siger 2700-netavisens udsendte til revydirektør Leif Maibom

Revyholdet bestående af Flemming Jensen, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Lone Rødbroe og Leif Maibom kørte i et fint tempo løjerne hjem til glæde for et stort og veloplagt publikum. Og selvom der blev budt på overbevisende præstationer fra alle de medvirkende, så faldt revydirektøren ekstra i øjnene, ikke mindst fordi han var involveret i de fleste numre og i vidt forskellige roller. Når man har fulgt Sønderborgrevyen, som Maibom kører på 34. år – så kan man ikke undgå at lægge mærke til hans store udvikling fra gang til gang. Han går med brask og bram lige ind i publikum – og gør det med stor professionel sikerhed, uden at han giver slip på det joviale og folkelige. Når man så ved, han også står for en stor del af revyens tekster hvert år, så må man imponeres. Selvfølgelig er der momenter af lidt genbrug hist og her, men revidirektøren kan altså stadig ryste masser af morsomheder ud af ærmet. Årets Thorleif – Maiboms egen opfindelse – får hele salen til at ryste af grin.

Som nævnt før gør alle medvirkende en god figur. Det kvindelige islæt Pernille Schrøder og Lone Rødbroe serverer deres numre på en festlig og fornøjelig måde, og så kan de synge, så det er en fryd.

sø3

                 Her ses den tyske bundeskansler Angela Merkel i Flemming Jensens Angela “Merkelich”

Flemming Jensen giver rollen som Angela “Merkelich” på sin specielle facon, og den udvikler sig med hendes fire søstre. Hele revyholdet er involveret i nummeret, som Jensen selv har forfattet.

Karsten Jansfort når også raden rundt både som Anders Fogh, Clement Kjærsgård og som den ene part sammen med Leif Maibom i et hylende morsomt indslag med titlen “Fisk”.

                                                 sø6

                                                                    Jansfort som Clement

Det er næsten synd at gå i flere detaljer. Revyen skal opleves. Derfor kan vi kun give vores bedste anbefaling. Gør en tur ud af det. Sønderborg er en smuk by med masser af seværdigheder, så ud over årets sommerrevy, er der masser af ting, man kan opleve. 

                                                         sø2

                            Leif Maibom og Lone Rødbroe i et forrygende “Dirty Dancing” indslag

             sø8 

                                                     Hele revyholdet med “Troen kan flytte bjerge”

    2700-netavisen springer igen med seks flotte stjerner ud af seks ..