Spillerne fra IF Stadion holder sig ikke tilbage for fodbolden - 3. sejr i 3 kampe !!

images

HÅNDBOLD: Vi har skrevet så meget om de succesfulde fodboldspillere i 2700 Brønshøj, at de vinder og vinder for tiden, og det agter IF Stadions håndspillere ikke at stå tilbage for. De gulblusede lokale drenge har fået en strålende start på turneringen med hele 3 sejre i lige så mange kampe.

Søndag eftermiddag blev det til en sikker og flot sejr på hele 29-23 i Frederiksberg Hallen mod BK Ydun, og her skal bemærkes, at hjemmeholdet før denne kamp havde maksimumpoint for sine to første kampe. Det blæste Stadion spillerne imidlertid på. De leverede en god indsats og fortjente den sikre sejr.

Starten af kampen var ellers lidt rodet, men fra stillingen 5-5 satte Stadion turboen til, og så stod det pludselig 10-5. I halvlegen blev Ydun godt nok ramt af en hel del udvisninger, men det blev der ligesom kompenseret for i de sidste 30 minutter. Ved pausen var stillingen 15-10 til de gæstende spillere.

I sidste halvdel af kampen var det nemlig Stadions tur til at indkassere udvisninger. Men det ændrede ikke ved den forskel, der var på de to mandskaber. Da kampen var færdig havde Stadion vundet 29-23, og således kan Brønshøj-mandskabet beholde førstepladsen i rækken. Topscorer blev Christoffer Hjort med 10 mål og Michael Jensen med 7. Det skal også lige nævnes, at Kasper Møller og Michael Jensen gjorde comeback. De var ikke med i de to første kampe. Alle spillere kom på banen i dag og fik lige meget spilletid.

Storkamp på lørdag i Bellahøj Hallen

På lørdag er der lagt op til en storkamp i Bellahøj Hallen, når Stadion tager imod Holte IF. Gæsterne har i skrivende stund ikke tabt point endnu, så der skal nok blive knald på. Kampen starter kl. 14.30, og en yderst glad og tilfreds Stadion formand Allan Jensen opfordrer alle i 2700-området til at møde op og støtte de lokale helte.