Sportsprisvinderne bankede KB fra Københavnsserien med hele 7-2

Husums vindere af 2700-Sportsprisen lagde ualmindelig stærkt ud i årets første træningskamp lørdag. Her mødte duksene fra Serie 1 en på papiret stærk modstander i KB fra Københavnsserien, og Frederiksberg mandskabet blev sendt hjem med en sæk på hele 7-2 ! – Det var en kamp, hvor vi skulle se 4-5 nye spillere an, og det så faktisk meget godt ud, sagde en tilfreds træner Martin Krøger efter kampen.

Husum kom ellers bagud 1-0 efter en lille fejl, men derefter scorede Paulo Hansen 3 mål på bare 12 min – med Jimmy Boye som oplægger til alle målene !! Lasse Syndergaard fik puttet én ind inden pausen, hvor stillingen var 4-1. Jimmy Boye stod for 2 mål i de sidste 45 minutter, det ene direkte fra midten da KB reducerede til 2-4. Mathias Frydensberg rundede af til 7-2.

                                                            Succes trænerteam har forlænget

                                                  martin

Husum Boldklub har for øvrigt netop forlænget med både 1. holds træner Martin Krøger og ikke mindst assistent træner Kim Olsson, som virkelig har fundet sig til rette og laver et kæmpe stykke arbejde med klubbens meget unge spillere. 

Det er meget vigtige forlængelser, da klubbens målsætning er at rykke op i KS efter foråret, og både holdet  træneren har lært utrolig meget af den bet, det var at misse oprykning sidste år.

Husum har også forlænget med 2. holds træner Lars Halkier, som virkelig har fået skik på dette hold, hvor de fleste næsten er af egen avl. Holdet er i Serie 1, og det er første gang nogensinde, at Husum har haft to mandskaber i rækken. Målsætningen er, at 2. holdet skal holde sig fast i Serie 1, for samtidig har Husum også fået 3. holdet op i Serie 3, så det ser fornuftigt ud hos de blå/hvide.