Stadion bankede Rødovre sikkert i lokalbraget

HÅNDBOLD: Stadion fortsætter med at imponere. Lørdagens lokalbrag i Rødovre som vore lokale håndboldspillere frygtede på forhånd, endte med en suveræn og flot sejr på hele 27-20 efter 15-15 ved pausen. Lige netop det opgør er en kamp, man for alt i verden ikke vil tabe. Det er et lokalbrag i ordets bogstaveligste forstand, eftersom de to klubber blot ligger med et par kilometers afstand. De kender hinanden ud og ind og har trænet sammen, men gælder det turneringspoint, så er det et hund og kat forhold. Så der var lagt op til et intenst drama i Rødovre.

                                                Fotos maj måned og før 119

                                                          Michael Jensen – var stærk spillende

15-15 ved pausen efter en lidt svingende indsats. Hjemmeholdet brugte “damemoden” med at tage målmanden ud og dermed få en ekstra markspiller ind, når de angreb, og det havde Stadion lidt svært ved at dæmme op for i den første halve time. Til gengæld var problemet løst efter pausen, hvor Brønshøj mandskabet kørte Rødovre helt ned under guldbrædderne. Hele 12-5 vandt Stadion 2. halvleg med og dermed samlet 27-20 !

Der var tale om en kollektiv stor indsats, men med en Michael Jensen og Kasper Møller som de mest fremtrædende.

Man må sige, der virkelig er kommet stabilitet og tro over Stadions spil, og med seks kampe tilbage hvoraf de fire er på hjemmebane, så skal man altså være et skarn, hvis ikke en oprykning begynder at spire i baghovedet.

Nu er der tre ugers pause i 2. division, men på fredag spiller Stadion mod et talentfuldt færøsk mandskab i Sundbyhallen. Det er i pokalturneringens fjerde runde.

Først søndag den 22. februar kl. 14.30 er der divisionshåndbold igen. Det sker i Bellahøjhallen, hvor Stadion skal på en ny svær opgave mod Hvidovre.