Stadion blæste Hvidovre ud af Bellahøjhallen

images                                                        

HÅNDBOLD: Vore lokale håndboldhelte levede op til den fine betegnelse søndag eftermiddag i Bellahøjhallen. Topkampen mod rivalerne fra Hvidovre blev nemlig en magtdemonstration af de gule, som vandt med hele 27-16 efter 15-8 ved pausen. Dermed beholder Stadion sin førsteplads nu med 29 point. Men Team HK Køge er på andenpladsen med samme pointtal, så det er så tæt, som det overhovedet kan blive. Til gengæld blev Hvidovre hægtet lidt af og er nu fem point efter med 24.

Søndagens kamp var en kæmpe opmuntring for både Stadions spillere og de pænt mange tilhængere, som havde lyttet til opfordringen om at møde op og støtte. Hjemmeholdet var ganske enkelt forrygende og havde så meget kontrol over begivenhederne, at alle mand kom på banen. Selv 2. målmanden fik spilletid. Forsvaret er så stærkt og stabilt spillende, at man med rette kan prale af at være det bedste i rækken. Men vi skal ikke gå i detaljer. Det var igen en helstøbt holdpræstation. Dog skal nævnes, at Morten Bjerregaard fik en flot debut med syv mål, det samme scorede Michael Jensen, mens Kasper Møller stod for seks kasser.

Næste opgave bliver svær, for modstanderen TMS Ringsted har flyttet kamptidspunktet til søndag aften kl. 18.15 i Ringstedhallen, og det er fordi, man så har muligheden for at benytte de yngre spillere fra 1. divisionsholdet, som man jo retteligt har mulighed for.

Dermed kom man endnu et skridt nærmere det ultimative top- og oprykningsbrag lørdag den 14. marts i Bellahøjhallen mod Team HK Køge – en kamp vi vender stærkt tilbage til.