Stadion får besøg af GOG i pokalen - det bør trække fulde huse

Holdfoto-1024x682 Stadion

HÅNDBOLD: Det var held i uheld, at IF Stadion i sidste uge trak GOG fra bedste liga op af hatten. For selvom det måske med næsten sikkerhed kan betyde et farvel til pokalen, så er besøget af en sådan karat, at mange håndbold elskere i Brønshøj og Husum må en tur i EnergiCenter Voldparken Hallen. Kampen skal afvikles inden den 9. marts, og så snart det endelige tidspunkt foreligger, skal vi nok straks give det videre i netavisen.

Dommerne stjal sejren fra IF Stadion.
Ydun – IF Stadion 23-22
IF Stadion spillede godt nok ikke deres bedste kamp, og brændte alt for mange chancer. Men samtidig gav kropumulige dommere Ydun lov til at spille LANGE angreb, så tempoet blev taget ud af kampen.
De gule var dog i rimelig kontrol med 6-7 min. igen og førte 20-18, men en overtals situation blev desværre spildt. Ydun kom op igen, og kampen var lige 22-22 med 30 sekunder tilbage: Her skal vi forsøge at beskrive de sidste sekunder. ( IF Stadion har kampens afslutning på video ):

Beskrivelse af kampens sidste 30 sekunder:

– Stillingen er 22-22 og IF Stadion kommer i boldbesiddelse med 32 sekunder igen. På optagelsen kan man tydeligt se, at uret står på 29.28.

– IF Stadion er i fremdrift og der foretages én udskiftning. Denne foretages i spurt.

– Den ene dommer – Rasmus Gregersen – ser på uret 3 gange i løbet af 16 sekunder, hvorefter han løfter armen som en advarsel for nøl – EFTER 18 sekunder ! Man ser tydeligt, at uret står på 29.46.

Dette ses også MEGET tydeligt på videoen. IF Stadion har i denne ultra korte periode været i fremdrift. Til sammenligning har Yduns haft angreb på ca. 1 minut i mange dele af kampen.

– IF Stadions playmaker går igennem Yduns forsvar, hvor man tydeligt kan se, at en Ydun forsvarer dækker op i feltet, og dermed straffe til IF Stadion. Men dommer Rasmus Gregersen dømmer angrebsfejl. IF Stadion spilleren når ikke at lægge bolden, før en Ydunspiller skubber ham omkuld (hvorfor udebliver straffen for dette meget klare skub, med 2 strakte arme)? Den anden dommer – Jonas Larsen – vælger at give Stadionspilleren rødt kort, som dermed udløser et straffekast til Ydun. Dette sker uden, at de 2 dommere konfererer omkring kendelsen.

Det beskrevne ville IF Stadion meget gerne protestere over, men håndboldforbundet godtager ikke videomateriale som bevis, så et nederlag på 1 mål.

Det er helt utroligt, at dommere kan komme afsted med sådanne kendelser. Stadion har tidligere været uheldige med disse 2 dommere, og håber ikke at se dem igen til deres kampe.

Nu er 1. pladsen endnu længere væk, så mon ikke Stadion vil koncentrere sig om 2. pladsen.

Næste opgave en den 5. februar kl. 15 ude mod TMS Ringsted.