Stadion fulgte fremragende op på sidste uges start og bankede Hvidovre 29-22

                                                               images

HÅNDBOLD: De vil det tilsyneladende i IF Stadion – nu skal det være. Sæsonens to første kampe i årets turnering er begge spillet på udebane, men det har tilsyneladende ikke rørt de lokale håndboldspillere en døjt, for i begge tilfælde blev det til sikre sejre efter glimrende spil. Lørdagens kamp i Dansborghallen mod Hvidovre endte med en knusende sejr på 29-22 !!

–  Før turneringsstarten sagde vi til os selv – fuck – først oversidder og så to udekampe, og nu sidder vi med to sejre og en kanon begyndelse, det er bare fantastisk. Sådan siger Stadions formand Allan Juhl Jensen efter lørdagens kamp i Hvidovre. – Vi fører 14-12 ved pausen. Hvidovre starter med at mandsopdække Michael Jensen det første kvarter, men falder så tilbage. Det rystede dog ikke vore spillere, hvilket ikke mindst skyldes, at vi er gode på alle pladser. I første halvleg får vores målmænd ikke fat på meget, og hjemmeholdet spiller ind i mellem syv mod seks. Det betød dog, at vi får to mål i en helt tom kasse. Tolv minutter efter pausen står det 19-19, men så viser vi stor styrke. Vi scorer tre mål, og vores forsvar står eminent. Ja kort sagt er vi bedre på alle parametre. De nye spillere vi har fået styrket holdet. Casper Wager scorer ti mål, og Michael Jensen syv. De sidste ti minutter kværner vi dem ganske enkelt, og sejren er helt i orden. Det ser i sandhed lovende ud, slutter en meget glad formand.

Torsdag den 13. oktober får Stadion lejlighed til at spille på hjemmebane. Det sker ved et dobbelt arrangement i Bellahøjhallen, det første i nyere tid, hvor der bydes på to kampe. Først Stadion mod Team Sydhavsøerne2 kl. 19.15 og derefter Frejas damer mod Tårnby HK. Det kan godt gå hen og blive en hyggelig håndboldaften med vore to lokale hold i henholdsvis 2. division og Kvalifikationsrækken.