Stadion gik ned de sidste 10 minutter og tabte 30-26 til Øresund

HÅNDBOLD: En turneringskamp på udebane en ganske almindelig hverdags aften efter først at have været på arbejde om dagen, kan være en sur oplevelse. Det blev den i hvert fald for Stadions herrer, der i Langebjerg Hallen i Humlebæk tirsdag aften måtte se sig besejret med 30-26 af Øresund Håndbold i 2. division. Ikke på noget tidspunkt levede Brønshøj mandskabet op til vanlig niveau, men til trods for det, var stillingen helt lige indtil de sidste 10 minutter af opgøret. Det stod 15-15 ved pausen og indtil den famøse sidste tredjedel af halvlegen, stod det 22-22. På det tidspunkt havde Stadion tre oplagte chancer, som burde have givet mål, men i stedet røg man ind i en udvisning og en periode med usikkert forsvarsspil, hvilket bragte hjemmeholdet på 26-22. Herefter var resten af kampen op ad bakke, og slutresultatet blev 30-26 til Øresund.

I en nordsjællandsk avis betegnes kampen som et “opslidningsslag”, og det kan der måske godt være noget om. Der blev gået til stålet i samtlige minutter. Hos Stadion var der kun ærgerlige miner i omklædningsrummet bagefter. Under normale omstændigheder var det en af de kampe, holdet burde have vundet. Det virker stadig ind i mellem som om, man spiller med håndbremsen trukket. Om det så stadig skyldes chokket og skuffelsen efter Holte kampen, skal være usagt.

Lidt positivt er der dog at tage med fra tirsdagens kamp. Danny Reinholdt scorede 9 kasser, mens Kasper Møller nettede 7 gange – godt gået af de to drenge ..

Nu venter en pause på 10 dage før næste kamp, og kigger vi på Stadions kommende tre modstandere, så skal der faktisk hentes sejre i dem alle, hvis målsætningen om at være i top-3 skal holdes. Og så venter jo en ny topkamp mod rækkens ubestridte tophold Team HK Køge.