Stadion gjorde det godt i Odder men tabte første kval.kamp med 30-23

HÅNDBOLD: Alle var advaret på forhånd før det første meget vigtige kvalifikationsopgør i Odder søndag eftermiddag mellem hjemmeholdet og Stadion. Jyderne levede helt op til det, man havde hørt om dem og vandt en sikker sejr på 30-23 efter 16-10 ved pausen. Men Stadion spillerne fortjener alt den ros, de kan få. Alle mand kæmpede bravt i den stopfyldte sportshal og kunne bestemt være deres indsats bekendt. I det 25. minut fik Stadions Frederik Berg det røde kort for sin tredje udvisning, og det gjorde ikke ligefrem tingene lettere.

Men man må sige, at hjemmeholdet havde en bredere trup, og de var det meste af kampen lige en tand bedre end Stadion. Stillingerne undervejs i første halvleg var bl.a. 8-5 og 12-6, og så skal det siges, at de havde en meget stærk målmand, som også var med til at gøre udslaget.

Efter pausen formåede Stadion at drille Odder lidt, og jydernes forspring svandt ind. Men de fik dog fat igen og sikrede sig den endelige sejr på 30-23.

Jyderne er ikke i tvivl om, at de kan vinde returkampen næste søndag i ECV-hallen. De mener selv, de er en klasse bedre end Stadion. Men lad os se. Med en proppet hal i Kobbelvænget og en ligeså energisk indsats, så kan alt ske. Skulle Stadion tabe, så er ballet forbi, mens en sejr vil udløse en tredje og alt afgørende kamp i Odder.