Stadion har lagt op til kanonbrag på lørdag i Køge mod rækkens nr. 1

HÅNDBOLD: Både Stadion og HK Køge har lagt bedst muligt op til efterårets helt store topopgør i 2. division på lørdag kl. 15.00 i Køge Hallen 1. Førstnævnte ved uhyre sikkert at besejre Team Sydhavsøerne 2 med hele 28-21 efter 14-10 ved pausen. Den kamp blev spillet i Bellahøj Hallen og med et meget stærkt spillende hjemmehold. Stadion spillerne var klar fra første fløjt og udstråler for tiden en optimisme og selvtillid, som smitter af over hele linjen. Men HK Køge gjorde også sit til den gode optakt ved ude at banke Øresund med hele 26-20. Dermed har HK Køge vundet 9 kampe og tabt en enkelt. Holdet er 3 point foran Stadion.

Hjemmeholdets store sejrscifre søndag eftermiddag er ikke ensbetydende med, at Sydhavsøerne var dårlige. Tværtimod. De viste ind i mellem, at deres flotte placering i rækken er fuldt ud berettiget. Men som sagt – det kørte for Stadion, der på et tidspunkt førte med 10 mål. Det betød så lige en periode på 5-7 minutter, hvor man mistede en anelse af grebet om kampen, men så kom alle op på hesten igen, og så blev tingene lige sat effektivt på plads.

Det var primært en super holdindsats, der lagde grunden til dagens sejr, men skal vi trække en enkelt spiller frem, så er det højrefløjen Lars Michael Schou, som scorede 8 kasser.

Alle Stadion spillerne glæder sig til topbraget i Køge. I følge de lokale sjællandske aviser, bliver der fest og stemning med flere effekter, så det vil nok være en sjov oplevelse at tage turen til Køge Hallen og se, om Stadion kan slutte et enkelt point efter førerholdet, eller afstanden pludselig er 5 point !! I tilsvarende kamp sidste sæson endte det uafgjort. For øvrigt er der virkelig noget at glæde sig over hos de lokale håndboldspillere for tiden. Stadions 2. hold er nr. 1 i sin række, og indsatsen til træningen er på alle fronter optimal.

At der så også er julefrokost efter Køge-kampen, er en helt anden sag. Hvem vil ikke gerne møde til fest med en herlig sejr i bagagen ?!

Så pøj, pøj til Stadion – og god fest næste lørdag aften.