Stadion i et nyt tæt drama som sluttede 24-24

HÅNDBOLD: Lokalopgøret torsdag aften i Bellahøj Hallen mellem IF Stadion – Rødovre blev et typisk et af slagsen med uhyre intensitet og drama. Resultatet blev 24-24 efter at gæsterne havde ført 11-10 ved pausen.

Ikke på noget tidspunkt i kampen fik Stadion det til at køre. Hjemmeholdet spillede ligesom med håndbremsen trukket og virkede fastlåst i spillet. Det er måske stadig Holte-kampen, der ligger i underbevidstheden, hvor Stadion førte stort og tabte til sidst på en rædselsfuld afslutning.

Men fungerede spillet ikke, så må man alligevel rose hjemmeholdet for at kæmpe til sidste sekund. Alle mand levede op til de gamle vise ord, at spiller man ikke godt, så må man kæmpe i stedet. Det gjorde de – og kigger man på stillingen undervejs i kampen, så er det ikke urimeligt, at Stadion var tilfreds med det ene point.

Studerer man på Stadions spille kurve nærmere, så svinger den godt nok op og ned. Holdet er voldsomt ustabilt – og det er nok en af de ting, træner Thomas Schou skal arbejde med i den kommende tid. For ingen skal være i tvivl om, at kvaliteten på holdet er fin nok.

Starten på opgøret mod Rødovre var dårlig og usikker. Gæsterne kom foran 4-1, og et par gange i halvlegen førte de med tre mål. Men også her var vilje og fight vejen frem for Stadion spillerne, så ved pausen var man kun bagud med en enkelt pind.

Det blev ikke meget bedre i anden halvleg. Her må man også bemærke, at de to meget unge dommere, som ellers havde dømt fint de første 30 minutter, mere eller mindre mistede herredømmet over begivenhederne. Begge hold burde bl.a. have haft rødt kort undervejs, og der var mange ting, der blev overset.

Indtil omkring tre minutter før tid var hjemmeholdet bagud med tre mål, men fik så arbejdet sig op til kampens slutresultat 24-24. Normalt ville det være et utilfredsstillende resultat, men set over torsdagens opgør, var Stadion som nævnt glade for det ene point.

Allerede på tirsdag venter en ny svær opgave mod topholdet Øresund Håndbold i Langebjerg Hallen. Den kamp starter kl. 20.30. Stadion kan have problemer med at stille stærkeste hold, da Christoffer Hjort blev båret ud i kampen mod Rødovre efter at være blevet flæsket ned rent ud sagt. Men man håber, han kan nå at blive klar.

Ellers er næste hjemmekamp lørdag den 22. november i Bellahøj Hallen mod TMS Ringsted. Her fløjtes i gang kl. 14.30.