Stadion kører videre - femte sejr i træk efter 24-20 over Ydun

sta1

HÅNDBOLD: Hold da op hvor det dog kører for IF Stadion. Lørdag eftermiddag blev det til sæsonens femte sejr i træk, da Ydun i Bellahøjhallen blev besejret med 24-20 efter 12-9 ved pausen. Stadion spillede en god første halvleg, men der brændes fortsat for mange chancer. Spillerne virker imidlertid som om, de helt har styr på tingene, og når man har fire sejre i rygsækken, må det jo også give en del selvtillid.

Stort set var der aldrig tvivl om udfaldet, selvom anden halvleg var den diametrale modsætning til første. Ydun gik op og mandsopdækkede Michael Jensen, og det slog ligesom hjemmeholdets rytme i stykker. Det der blev præsteret i de sidste 30 minutter så i hvert fald ikke godt ud. På et tidspunkt var Ydun oppe på kun at være et par mål bagefter ved stillingen 18-16, men så trak Stadion igen fra og gik til 22-17 og 24-18.

Med sejren ligger Stadion igen på førstepladsen, men om den placering holder længere end til i morgen aften ved 18-tiden vil vise sig. Det andet tophold FIF spiller nemlig søndag kl. 16.30 ude mod Team Sydhavsøerne.

Men flot gået af vore lokale håndbolddrenge, som også har hjemmebane i næste kamp, hvor TMS Ringsted2 kommer på besøg søndag den 6. november klokken 15.00 i Bellahøjhallen.