Stadion kørte TMS Ringsted over i Bellahøj Hallen

Fotos maj måned og før 119

Michael Jensen tog personlig revanche og scorede 10 kasser

HÅNDBOLD: Sjældent har sejrssangen lydt bedre end lørdag eftermiddag i Stadions omklædningsrum efter storsejren på 32-19 over TMS Ringsted 2 i Bellahøj Hallen. Ikke bare fordi det blev til en sikker hjemmesejr, men snarere fordi de lokale håndbolddrenge endelig fandt melodien igen og viste det storspil, man ved, de kan præstere.

Der var ellers ikke meget, der tydede på en sejr i starten af kampen. Spillet virkede famlende og usikkert, og TMS var faktisk foran med et par stykker, indtil den helt store omvæltning indtraf små 10 minutter før pausen. Gæsterne førte med 10-9, men så foldede Stadion sig ud og gik til 15-10, hvilket var resultatet efter de første 30 minutter.

Sidste halvdel af kampen var mere eller mindre en formsag. Forspringet blev udbygget, og alle spillede op til deres standard. Måske bør vi lige fremhæve Michael Jensen, som bankede 10 kasser ind bag midtsjællændernes målmand samt lavede en lang række frispilninger. Man kan roligt sige, der blev taget revanche efter hans knapt så overbevisende indsats mod Øresund. Også Kasper Kjer med 7 mål må nævnes. “Striveren” som han kaldes i Stadion, (Kasper er fynbo, og glødende OB-fan – deraf kælenavnet – og læg mærke til, at det staves på fynsk) er faldet godt til i Brønshøj. Men alle drengene fortjener stor ros, og mon ikke de sidste rester fra Holte-skuffelsen nu er fjernet helt ?

For øvrigt flaskede resultaterne sig for Stadion, idet nærmeste konkurrenter skuffede. Nu er man igen med i førerfeltet.

Næste opgave ser på papiret ikke så svær ud, men sandheden er en anden. Dianalund/Tersløse på udebane i Holberg Hallen er en af de kampe, de fleste hold frygter. En lille hal proppet med lokale tilskuere og et inferno af støj. Så selvom hjemmeholdet kun har fået 4 point i de første 7 kampe, skal man bestemt ikke undervurdere dem. Kampen spilles på lørdag den 29. november kl. 14.00.