Stadion mødte et bedre hold og tabte 31-22 i Århus

IMG_1722 - Kopi

HÅNDBOLD: Man vidste det godt på forhånd – at kampen i Århus mod HEI ville blive svær. Og lad os så med det samme slå fast, – at det blev den !

Efter en nogenlunde jævnbyrdig start hvor holdene fulgtes pænt ad til 5-5, blev Stadion ramt af nogle dommerkendelser, som helt klart gik Brønshøj-mandskabet imod. Det betød, at hjemmeholdet pludselig rykkede fra og bragte sig foran med 5, og inden pausen blev dette forspring øget til 17-9. I de første 30 minutter fik HEI 7 straffekast, og samtidig blev Stadion ramt af en del udvisninger.

Det skal dog ikke være en undskyldning. Der skal ikke herske tvivl om, at HEI var et godt hold, og det var jo heller ikke tilfældigt, at holdet bankede den tredje playoff deltager Frederikshavn i det nordjyske. Dermed er der lagt op til en finale i Bellahøjhallen på lørdag kl. 13.30 mellem Stadion – Frederikshavn. Vinderen af dette opgør skal så spille mod Skovbakken om den sidste oprykningsplads til 1. division.

Det skal slutteligt til kampen i Århus siges, at slutresultatet blev 31-22. Stadion ramte ikke dagen, og man gider ikke spekulere meget mere på den kamp. Nu gælder det Frederikshavn, og man opfordrer alle i Brønshøj til at møde op på lørdag til oprykningsbraget.