Stadion overvandt endnu en svær hurdle og er fortsat nr. 1

images

HÅNDBOLD: Sejrsråbene gjaldede højt i omklædningsrummet i Ringstedhallen få minutter efter at dommerne havde fløjtet 2. divisionskampen mellem TMS Ringsted 2 og IF Stadion af. Og det der blev sunget og skreget var med den helt rigtige tekst – Hvem var det, der vandt i dag, det var dem fra Stadion af !! Bydelens fantastiske håndbolddrenge vandt den yderst svære kamp i det midtsjællandske med 19-18 efter 10-9 ved pausen. Man vidste, det ville blive en svær opgave, ikke mindst fordi hjemmeholdet stillede op med hele fem førsteholdsspillere. Men her må vi igen tage hatten af for drengene. De kæmpede en vis del ud af bukserne og fortjente den knebne sejr. For det var egentlig ikke nogen særlig velspillet kamp. Det kørte ikke helt for Stadion. Derfor er det skønt, at man så kan slås for det, og det gjorde alle mand.

Team HK Køge havde ellers overtaget førstepladsen efter en stor sejr over Amager, men den har Stadion altså igen overtaget. Det bliver bare mere og mere spændende. Resteniler er en nødvendighed i disse meget spændende og vigtige kampe, nu da man ikke må ty til smøgerne indendørs. Og så naturligvis en stor kold fadbamse, når det hele er overstået.

Flot, flot af Stadion, som mandag den 9. marts får besøg af Øresund i Bellahøjhallen. Den kamp spilles kl. 20.10. For Team HK Køge venter en svær opgave på lørdag, hvor holdet skal møde formstærke FIF på Frederiksberg. Puuuuh ha – hvem kan holde til det her ??!!