Stadion på førstepladsen efter sejr i årets sidste kamp ...

b7

Kig godt på stillingen – som den i hvert fald ser ud indtil Team HK Køge har spillet sin næste kamp den 4. januar i Ringsted. Et skønt syn at se vore lokale håndboldhelte fra IF Stadion ligge nummer 1 med 19 point for 12 kampe.

Og lad det være sagt til alle sportsinteresserede i Brønshøj og Husum. Man går glip af så mange ting ved ikke at møde op og se Stadion spille. Opgøret lørdag eftermiddag mod FIF bragte nemlig de fremmødte tilskuere gennem hele følelsesregisteret, og i sær afslutningen var prikken over i’et. Gæsterne fik tilkendt et straffekast i sidste sekund, og det blev taget, da tiden var gået. Men helt utroligt brændte FIF den store chance for at få et point med hjem.

Det blev en helt vildt spændende kamp mod de gamle rivaler fra FIF. Stadion havde helt styr på kampen i starten og førte hurtigt 2-0. På et tidspunkt i første halvleg var føringen udbygget til fem mål, og man kunne især glæde sig over hjemmeholdets forsvar, som stod pænt. Ved pausen var stillingen 13-10 – og fuldt fortjent.

Anden halvleg var på et tidspunkt temmelig rodet. FIF gik op og mandsopdækkede både Michael Jensen og Kasper Møller, og det gav en masse grus i maskineriet, så det blev en gang rodet håndbold. At kampen så var ramt af en par dommere, hvor af især den ene nærmest var håbløs i sine kendelser, gjorde ikke tingene bedre. I alt blev hjemmeholdet ramt af 10-11 udvisninger !

Stadion førte hele tiden, lige indtil FIF kom på 23-23 kort før tid. Imidlertid kom Stadion igen foran, og omkring 50 sekunder før tid var stillingen 25-24.  Så fik hjemmeholdet en kæmpe chance, men helt fri med målmanden brændte man, og på den efterfølgende kontra blev en FIF spiller savet midt over, hvilket gav korrekt rødt kort og straffe. Det klarede Henrik Schlichter imidlertid, og dermed kunne Stadion trække sig tilbage med to herlige point.

Så vore lokale håndbolddrenge overvintrer på førstepladsen, hvilket må give en dejligt moralsk rygstød, når turneringen atter genoptages efter nytår.