Stadion sluttede grundspillet af med nederlag i Køge - men nu gælder det ..

HÅNDBOLD: Køge Håndbold fik revanche for efterårets store nederlag på 30-21 i Bellahøj Hallen mod Stadion, da holdet søndag eftermiddag vandt med 24-21 på hjemmebane i grundspillets sidste kamp. Det havde nu ikke den store betydning, eftersom Stadions plads som næstbedst i rækken ikke var til at røre, og nu kan man så gøre sig klar til oprykningsspillet, som starter i påsken. Her bydes på to kampe – hvor af den første spilles Skærtorsdag ude, mens den anden spilles i EnergiCenter Voldparken Hallen 2. påskedag. Det bliver bare afsindigt spændende. Går det godt – skal Stadion spille to kampe yderligere, og kommer man heldigt ud af disse også, så hedder det 1. division i næste sæson.

Til Stadion må vi gratulere med en fantastisk sæson 2016/2017. Alene første halvdel var helt uforlignelig med en sejrsrække, man aldrig har set lige i klubbens historie. Stor ros til spillere, træner og alle, der har haft indflydelse på succesen.

Og lad os så lige til sidst tage hatten af for FIF, der ganske enkelt vandt hele baduljen rub og stub. 24 kampe – 24 sejre. De store investeringer bar frugt – og det kunne da være sjovt, om Stadion tog turen med op i den næstbedste række.

Sådan ser det foreløbige program ud.

Klarer Stadion sig dér – fortsætter kvalifikationen !

Skærtorsdag på udebane: Give Fremad – IF Stadion spilletid kl. 14.00
Mandag 2. påskedag hjemme i EnergiCenter Voldparken Hallen: IF Stadion – Hjallerup spilletid kl. 15.00