Stadion spillerne efter nyt nederlag til FIF - de er bare for gode !

HÅNDBOLD: Som frygtet – eller skal vi måske hellere sige – som ventet – var opgaven fredag aften i Frederiksberghallen mod FIF for stor en mundfuld for IF Stadions spillere. Hjemmeholdet vandt sikkert 27-18, og det kan der ikke indvendes noget imod.

Stadion spillerne glæder sig til snart igen at spille på den nye hjemmebane i Husum (Foto: Christian Christensen)

De første 20 minutter mod FIF gik ellers ganske glimrende. Trods vigtige afbud fulgte Stadion godt med, og stillingen var på det tidspunkt 6-6. Men så rykkede hjemmeholdet fra med fem mål på stribe, og så var tingene sat på plads. Resten af kampen kæmpede Stadion spillerne dog en vis del ud af bukserne, og der blev ikke givet op på noget tidspunkt. Overmagten var bare for stor, (sejren måske også en anelse) – og resultatet blev 27-18 til FIF.

Tre vidt forskellige udekampe i træk med nul point i udbytte – det burde slide på optimismen. Men ikke hos Stadion. Alle spillerne er helt afklaret, og alle glæder sig til snart at skulle spille i EnergiCenter Voldparken hallen igen. Der skal dog lige endnu en udekamp til, før det kan lade sig gøre. Endda en ret svær en mod Team Sydhavsøerne i Maribo-hallerne den 19. februar kl. 16.30.