Stadion spillede uden nerver og vandt flot 33-27 i Holte

HÅNDBOLD: Efter to meget kostbare nederlag i træk kom IF Stadion op på hesten igen med en sikker sejr på 33-27 i Holte over en bestemt ikke dårlig modstander. Hjemmeholdet har trods alt ligget med i toppen gennem hele turneringen.

Om det var fordi, spillerne var uden det nervepres, man trods alt har haft på sig i de seneste kampe skal være usagt. I hvert fald gik Stadion til den, og i de første 30 minutter viste Brønshøj mandskabet fremragende håndbold, hvilket gav en komfortabel føring på 21-14 ! Det gode spil fortsatte efter pausen, men gik så hen og blev lidt rodet de sidste 10 minutter. Havde Stadion holdt grebet, kunne sejren utvivlsomt være blevet større.

IMG_1758 - Kopi

Fra Stadions seneste hjemmekamp, hvor den direkte oprykning glippede ..

Sidste kamp i den ordinære turnering spilles på lørdag i Bellahøjhallen mod BK Ydun med start kl. 14.30.

Selvfølgelig ærgrer det fortsat spillerne, at de ikke lige ramte dagen mod Team HK Køge, hvilket kostede den direkte oprykning, men det ligger ligesom i holdet, at man nu går efter den sidste oprykningsplads i de play-off kampe, der venter. Her spilles den første på udebane 2. påskedag mod sandsynligvis Hjortshøj-Egå. Derefter venter enten Frederikshavn eller Roslev i Bellahøjhallen. Den kamp spilles enten den 11. eller 12 april. Går alt det godt, så venter kampene mod nr. 10 – 11 i 1. division. Det kan evt. blive HIK, Skovbakken eller Vest Himmerland både ude og hjemme. Så der bliver noget at se til for Stadion-spillerne, men det må have givet et boost med den sikre og overbevisende sejr lørdag i Holte.