Stadion udraderede Amager med hele 12 mål i Sundbyøsterhallen !

images                                                                         

HÅNDBOLD: Fantastisk, forrygende, ren opvisning ja hvad kan vi ellers finde på af superlativer over IF Stadions kanon start på forårets lange vej mod 1. division. I Sundbyøsterhallen kørte et ualmindeligt veloplagt Stadion mandskab hjemmeholdet fra Amager SK totalt over med en knusende sejr på 29-17 efter 14-7 ved pausen.

Det var en af de kampe, hvor man ligefrem skal lede efter fejl – og så uden at finde nogen ! Der var fuldstændig styr på samtlige 2 x 30 minutter på banen. Amagerkanerne stod over for et gæstende Stadion hold, der bare ville vinde uden nogen form for dikkedarer. Samtlige spillere var helt klar på opgaven og 100 pct. fokuseret, og træner Thomas Schous tidligere klub fik sig lidt af en forskrækkelse.

Dermed beholdt Stadion sin førsteplads med stor overbevisning, men man er alligevel lidt betænkelige ved næste svære opgave på søndag kl. 15.00 i Rødbyhavn Sportshal mod Team Sydhavsøerne 2. Dels spiller Sydhavsøernes førstehold om lørdagen, hvilket betyder, at de unge på holdet kan være til disposition i opgøret om søndagen. Dels ligger hjemmeholdet placeret på fjerdepladsen i 2. division.

Men med den gejst og overbevisning man kunne opleve i lørdagens kamp på Amager og spillernes ukuelige tro på sejr, så sætter netavisen sin lid til endnu et vellykket forsvar af førstepladsen.