Stadion viste klasse og er nu på 2. pladsen i en stærk række

images

HÅNDBOLD: På forhånd var Stadion lidt spændte på at spille mod Dianalund/Tersløse på deres hjemmebane, fordi det som regel altid foregår i en hektisk og intens atmosfære. Men der var ikke antydningen af problemer forleden aften. Brønshøj-mandskabet viste stor klasse og gennembankede hjemmeholdet med hele 21-11 i en kamp, hvor sejren godt kunne have været et par mål større.

Starten på opgøret var ellers lidt famlende. Dianalund/Tersløse kom foran 5-3 i de første 10 minutter, men så gik bommen også ned. Stadions forsvar lukkede effektivt af, og i de resterende 50 minutter af kampen, lykkedes det kun at passere Stadions forsvar – og ikke mindst en superspillende målmand Henrik Schlichter 6 gange !! Forsvaret var ganske enkelt fremragende, og ikke engang på tre straffekast, kunne sjællænderne score.

Det stod 11-8 ved pausen til Stadion, og man havde flere gange i kampen friløbere, som Dianalunds glimrende målmand dog klarede. Man stillede ellers med det ordinære hold, men denne aften blev de bare kørt totalt over af et veloplagt københavnsk mandskab.

Topscorer blev Danny Reinholdt med 6 mål, ellers fordelte resten sig over flere.

På søndag kl. 14 er der så endnu en styrkeprøve for Stadions spillere. I Bellahøj Hallen kommer Team Sydhavsøerne 2 på besøg, og de ligger lige efter Stadion på tredjepladsen. Vi formemmer på 2700-netavisen, at de lokale håndbolddrenge igen er oppe på hesten efter et par skuffelser.