Stand-up på Brønshøjvej ...

                                                   Michael Schøt

 

En ny klub for fans af stand-up og comedy så dagens lys tidligere denne måned og lagde ud med besøg af Tobias Dybvad og Heino Hansen. Nu kan man opleve en ny omgang jokes, når Schøtministeren, Michael Schøt og Morten Wichmann går på scenen mandag den 2. maj kl. 20.

Michael Schøt

Få komikere går med vilje derhen, hvor de ikke må. Og færre af dem slipper fra det med stil og livet i behold. Michael Schøt er en af dem. Hans humor er på én gang venlig og imødekommende, men også skarp, og han taler ikke sit publikum efter munden. Med sine godt 30 år og 10 års erfaring på stand-up scenen, er Schøt både en ung mand og en gammel komiker, en kombination, der har været optimal for mange forskellige publikummer.

Tilbage i april 2012 kunne han opleves på turné med sit meget omtalte one man show “Schøt happens”, i efteråret 2012 på TV2 Zulu som underholdende ankerperson på “Zulu News” og på landevejen igen i 2013 med “Kunstigt Intelligent”.

I efteråret 2015 kastede Schøt endnu engang et satirisk blik på det danske samfund i sit anmelderroste one man show “Ytringspligt!”. Alle danskere er enige om, at vi har ytringsfrihed og vi bruger den med stor iver til at kritisere alt og alle – undtagen os selv. En klassisk dansk familiefest er jo selvcensurens højborg, en buffet af usagte sandheder og hvide løgne. Showet fik bl.a. fem stjerner i BT, der også skrev: “retorik og ægte standup-rock’n’roll på samme tid.”

Michael Schøt viser desuden snart nye sider af sit komiske talent som medvirken i den samfundssatiriske “Stand-up revy 2016” sammen med Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Flemming Jensen.

Schøts repertoire byder på alt lige fra afseksualisering af kvindekroppen til krigen i Afghanistan, men fællesnævneren er altid den samfundskritisk satire. Mange forbinder ham med de skarpe, aktuelle taler fra Schøtministeriet, som bliver flittigt delt på sociale medier.

Morten Wichmann

Morten Wichmann debuterede som komiker tilbage i 2007, og fik året efter en 2. plads til DM i stand-up. Siden da har han levet af at optræde, samt medvirket i tv-shows som Stand-up.dk, Casper og Lars Præsenterer, Zulu News, Comedy Fight Club og Nørgaards Netfix. I 2016 blev hans første oneman-show vist på TV2 Zulu og han har været på danmarksturne fem gange. Morten Wichmann har to gange været nomineret til ‘Årets talent’ ved Zulu Comedy Galla.

Men hvad er en god stand-up aften uden en god vært? Valdemar Pustelnik er selv professionel komiker og har gennem de sidste seks år været særdeles aktiv både som vært, entertainer og ordstyrer. Denne aften sørger han for den røde tråd gennem en aften, der nok skal give lattermusklerne lidt at tygge på.

Billetter koster 75 kr. i forsalg og 50 kr. for studerende. Prisen i døren er 100 kr. og dørene åbner kl. 19.30.