Stifteren af TV-Bella - Louis Clement - er død

Dette triste og chokerende budskab modtog 2700-netavisen fredag morgen.

Bydelene har mistet en rigtig lokal sjæl – en idealist – som gik vildt meget op i alt, hvad der rører sig ikke alene i Brønshøj og Husum, men også områderne lige udenfor. En dygtig journalist som gennem de sidste mange år har levet og åndet for sit hjertebarn – TV-Bella, som han skabte for vel nok en halv snes år siden.

Bj&LuLouis Clement til venstre sammen med Bjarne P. Nielsen på Tingbjerg Ground. De to var så godt som sikkert inventar til Brønshøjs kampe, men torsdag dukkede han for første gang ikke op. Årsagen var den mest ulykkelige, man kunne forestille sig.

Det var altid hyggeligt at møde Louis på sin specielle “Longjohn”, når han var på vej ud for at dække en eller anden  begivenhed eller opgave. I regn og blæst – det betød intet. Med sig havde han sit uundværlige kamera, og resultatet af hans arbejde kunne man så opleve, når TV-Bella hver mandag aften havde sin hoved udsendelse.

Undertegnede har kendt Louis Clement i efterhånden en hel del år. På avisfronten har vi såmænd kæmpet og skubbet lidt til hinanden, men alt det er for længst gået i sig selv, og i dag havde vi et hyggeligt og kollegialt forhold. Vi har jo altid brændt som to ildsjæle for alt det lokale.

Derfor var fodboldkampen i går på Tingbjerg Ground en lille smule mærkelig, for Louis var der ikke med sit kamera. TV-Bellas medarbejder Bjarne P. Nielsen var mødt, og han undrede sig meget over fraværet, for Louis havde aldrig nogensinde svigtet en aftale. Man talte tilmed om, han måske havde overset, at kampen allerede blev spillet kl. 13. Ingen af os havde i vores vildeste fantasi drømt om, at denne triste kendsgerning var årsagen.

IMG_0702

Da Louis Clement og TV-Bella besøgte 2700-netavisen sidste år og lavede et hyggeligt indslag ..

Der vil uden tvivl være mange både indenfor den lokale sportsverden og ikke mindst i bydelene i øvrigt, som er lige så chokerede som undertegnede. Vi kender jo ikke datoen for, hvornår vi skal her fra, og dette er et af de kedelige eksempler på, at det kan ske, før vi aner det.

Det lokale liv har mistet en god mand – vi sender de bedste tanker til Louis Clements familie.

Kære Louis – du vil blive savnet – ikke mindst på Tingbjerg Ground.

Æret være dit minde.

                                                                      Flemming Antony