Stort nederlag til BB

Tronborg BSV

Patrick Tronborg i BSV-trøjen de sidste minutter af kampen mod BB. (foto: Thomas Løser)

FODBOLD: Brønshøj tabte med hele 2-6 til BSV i dagens træningskamp på Tingbjerg. Men endnu engang stillede hjemmeholdet med så mange nye spillere, at det for reporteren var lidt svært at finde rundt i. Så vi nøjes med at konstatere, at det var en god og ganske velspillet træningskamp i et ganske godt tempo. Begge hold gik til stålet. Mads Nielsen bragte BB foran 1-0 på et smukt mål før pausen. I anden halvleg var der en del fæle bummerter i BB’s forsvar, hvor målmanden var direkte impliceret i flere af BSV’s kasser. Valon Lutjo reducerede ved stillingen 1-3, men i de sidste syv minutter scorede gæsterne tre gange til slutresultatet 2-6. Mest interessant var, at BSV’s assistenttræner Patrick Tronborg kom på banen kort før tid.

Man skal ikke gå for meget op i resultatet. Det var som før nævnt en god kamp i en glimrende tempo, når man tænker på tidspunktet.